miercuri, 13 mai 2009

Profesorul Riegler Corneliu, e un fost securist aciuat in invatamant.
Dupa ce a facut numeroase plangeri la ISMB, la parchet, a apelat si la presa. Aberatiile lui au fost doar pe gustul revistei de scandal CANCAN, respectiv a lui Iulian Tanasescu care i-a publicat mizeria.

MIZERIE LA MIZERIE TRAGE.

Ce vrea securistul, profesor Riegler??? Scaunul de director.
S-a gandit EL ca de acolo, din postul de director, face EL REFORMA IN INVATAMANT, asa cum a invatat la scoala de securitate pe care a facut-o in COMUNISMUL pe care il critica ACUM, dar care a adus numai privilegii, celor asemenea lui. Numai ca SECURISTUL RIEGLER, nu stie ENGLEZA. Adica stie, asa cum stiu marii politiceni ai nostri, insa la un liceu BILINGV, trebuie ceva mai mult.


Profesorul Riegler, si-a obtinut postul de titularizare prin FRAUDA, asa cum s-au obtinut carnetele de conducere de catre analfabeti. In urma acestui examen el a obtinut dreptul de a preda la un liceu bilingv de engleza, dar EL nu este in stare sa predea in limba engleza, motiv ptr care preda in lb. romana.

CEREM MINISTERULUI sa anuleze examenul de TITULARIZARE al acestui cadru didactic.

Metodele de pedagogie folosite de profesorul Riegler, amintesc de metodele folosite de securitate pe vremea comunistilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu