joi, 14 mai 2009

CV RIEGLER

Riegler este un fost securist care s-a ocupat cu ASCULTATUL TELEFOANELOR.
Dupa terminarea liceului in 1989, nu a intrat la facultate, motiv ptr care taticutul i-a gasit un loc caldut: la secu' la ascultat telefoanele(dioptriile mari atata i-au permis).
Dupa intrarea firmei CONNEX pe piata, tanarul se orienteaza si se angajeaza la ei, tot la ASCULTATUL TELEFOANELOR.
Sa nu va inchipiuit ca are vreo jena, in prezent, ptr munca pe care a prestat-o. Este foarte mandru de acea perioada si spune tuturor unde a lucrat si cu ce se ocupa.

Dupa ce a fost concediat de la CONNEX, ptr ca nu a respectat regulamentul intern, tanarul se orienteaza si face facultatea de istorie. STIA CA NUMAI IN INVATAMANT POATE OBTINE O SLUJBA PE VIATA, SI POATE FACE CE VREA EL CA NIMENI NU IL CONCEDIAZA.

SI UITE AJUNGE TANARUL IN PREAJMA COPIILOR PE CARE INCEPE SA-I MANIPULEZE, SA-I INDOCTRINEZE, SA LE SPELE CREIERUL, CA ASTA II ERA MESERIA DE BAZA. Incet, incet, copiii sunt transformati in ARMATA LUI RIEGLER. Ca in orice armata ai nevoie si de SPIONI SI DE TURNATORI pe care riegler nu ezita sa-i formeze asa cum a invatat el la cursurile FF(fara frecventa) pe care le-a facut.

Tot ceea ce face si intreprinde Riegler, aduce aminte de vremurile de trista amintire.

Riegler si-a amenintat elevii ca le face plangere penala daca mai posteaza pe blogurile lor, numele lui.

In cazul in care nu stiati, numele lui e UNIC in Romania.

Sa nu aiba Riegler cartea de telefoane, unde sunt o groaza cu numele rieger??? daca ne uitam si in cartile de telefoane din moldova mai gasim si altii tot cu numele riegler.
Dar asa le place unora sa se considere UNICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu